"Klopp je na poluvremenu sigurno razmišljao, oh, moj Bože"

Sutra revanš Cityja i Liverpoola

"Klopp je na poluvremenu sigurno razmišljao, oh, moj Bože"

Redsi sutra stižu na Etihad sa vodstvom od 3:0 iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka odigrane na Anfieldu prije pet dana.

Ako bi ekipa Jurgena Kloppa zabila gol u gostima Građanima bi trebalo pet golova da prođu u polufinale.

Uprkos Manchesterovoj pobjedi nad Liverpoolu 5:0 u Premier ligi ove sezone, nekadašnji reprezentativni bek i član slavne generacija Leedsa koja je igrala polufinale Lige prvaka, Danny Mills smatra da će se meč biti završen ako gosti zabiju gol.

"Ako oni dadnu jedan gol, to skoro onemogućava Manchester City", rekao je.

City je vodio 2:0 kod kuće protiv Manchester Uniteda u subotu, ali je na kraju poražen od 2:3.

U poluvremenu Jurgen Klopp mora da je razmišljao "oh, Bože, šta se dešava? City izgleda apsolutno strašno, vratili su se nazad", dodao je Mills.

"A onda do kraja utakmice morao je pomisliti "oh, možemo igrati tamo i možemo postići gol."

"Mislim da su u prvom poluvremenu Pepovi igrači bili toliko dominantni, a kada ste tako dobri teško je izaći u drugom poluvremenu i odigrati potpuno isto".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prema Milssovom mišljenju City je pobijedio sam sebe.

"Podsvesno, mislim da je to prirodno. Pomjerili su nogu sa gasa, logično je da pomisle kako su dobri i da nema šanse da izgube ovu utakmicu. Problem je što se United poboljšao i dobio".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi