Klopp konačno otkrio šta mu je rekao sudija

Krio je, ali je ipak odlučio progovoriti

Klopp konačno otkrio šta mu je rekao sudija

E. Oštraković

Sjajnu utakmicu u okviru 34. kola Premiershipa na Anfieldu su odigrali Liverpool i Tottenham a pobjedu od 4:3 slavila je domaća ekipa.

Nakon utakmice je trener Liverpoola Jurgen Klopp napao verbalno napao Paula Tierneya zbog nekih stvari koje su se desile.

"Mi imamo historiju sa gospodinom Tierneyem. Ne znam šta ovaj čovjek ima protiv nas. On će uvijek reći da tu nema ništa, ali to nije istina", rekao je Klopp, te je nastavio:

"Ono što mi je rekao kada mi je dao žuti karton, to nije uredu", rekao je tada Klopp.

Nakon toga oglasila se sudijska organizacija koja je tvrdila da Klopp laže.

"Ponašao se profesionalno i u trenutku kada je opominjao Liverpoolovog menadžera. Odbacujemo svaku sugestiju da su Tierneyjevi postupci bili neprofesionlni", navode iz PGMOL-a.

Oglasi

Sada se ponovo oglasio Klopp i konačno je otkrio šta mu je Tierney rekao tada.

"Očekujem da će me kazniti. Da sam bio smiren nikada ne bih to uradio. Ali tada, u tom trenutku sam izrazio svoje osjećaje", rekao je Klopp, te je dodao:

"Nije on to namjerno uradio, ali imamo historiju i svjestan sam toga. Došao je do mene i pokazao mi žuti karton, ali rekao mi je da je to inače crveni, međutim u pitanju sam ja pa je žuti karton", završio je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp i Tierney su i prije na utakmicama imali veliki broj sukoba.

Prije tri godine nije sudio prekršaj ad Wijnaldumom, a Klopp je prigovarao, na što mu je Tierney samo rekao da se pomiri sa tim.

Top Komentari

vyacheslavgxsam
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0
MaDaj
Ovaj svakog dana sve vise vuče na maurinja… perfektan primjer je ovo… poslije tekme je furao da je za ne povjerovati šta mu je sudija rekao, kao da mu je psovao sve mrtvo i živo. A nakon sto su se javili iz udruženja sudija i rekli da postoji audio snimak, odjednom dolazi ova izvlakusa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi