Klopp kreće po napadača: Tri imena na listi želja

Pojačanje u ofanzivnoj liniji prioritet na Anfieldu

Klopp kreće po napadača: Tri imena na listi želja

Liverpool već ima jednu od najubojitijih ofanzivnih linija na svijetu. Ipak, Jurgenu Kloppu ni to nije dosta, pa će, prema pisanju britanskih medija, prioritet Liverpoola na narednom prelaznom roku biti još jedan napadač.

Da li na Anfieldu smatraju da mogu bolje od trojca Mane - Firmino - Salah, ili možda pripremaju teren za odlazak jednog od pomenutih fudbalera nije jasno, ali Daily Mail saopštava da je Klopp napravio spisak želja na kojem se nalaze imena tri sjajna ofanzivca.

Redsi su nastavili "terorisati" protivničke odbrane i nakon što su protekle zime ostali bez Coutinha koji je prešao u Barcu, a čini se da sada dio zarađenog novca od njegovog transfera žele uložiti u novo pojačanje u napadu.

Prema Daily Mailu, Liverpool će poslovanje na ljetnom prelaznom roku početi dovođenjem jednog napadača, a navodno su na listi želja fudbaler Bordeauxa Malcolm, talentovani igrač Borussije Dortmund Christian Pulisic i Leverkusenov Leon Bailey.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Malcolm se već povezivao sa mogućim dolaskom u Premier ligu, a za njega su navodono bili zaiteresovani Tottenham i Arsenal, prije nego što su se odlučili za druga opcije. Poput Malcolma i Pulisic i Bailey su se povezivali sa nekolicinom otočkih klubova, a ostaje da se vidi da li će jedan od njih završiti baš na Anfieldu.

Pored pomenutog trojca, u proteklim danima se pojavila informacija da je i sjajni fudbaler Lyona Nabil Fekir na meti Redsa, ali je njegov otac u međuvremenu negirao postojanje mogućnosti da Nabil pređe u Liverpool.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi