Kriza na Anfieldu: Kloppova izjava zabrinula navijače Liverpoola

Bit će zanimljivo ljeto

Kriza na Anfieldu: Kloppova izjava zabrinula navijače Liverpoola

H. Zilić

Dosta se pisalo o pojačanjima Liverpoola ovo ljeto, a sada je Jurgen Klopp malo zabrinuo navijače.

Klopp je u izjavi za ostrvske medije istakao kako ekipa neće žuriti sa pojačanjima i da će dosta faktora biti u igri.

"Posao će ovisiti o tome da li će neko od igrača otići. Nećemo žuriti. Još je rano da pričamo o tim stvarima", rekao je Klopp.

Pojedini mediji u Engleskoj pišu kako je Liverpool finansijski uzdrman posebno nakon priča o Superligi i da situacija na Anfieldu nije baš bajna.

Klub čeka šta će biti sa Mohamedom Salahom koji je na meti Chelseaja i PSG-a, a Egipaćnin bi mogao fino napuniti kasu Redsa. Govorilo se o odlasku još nekih fudbalera.

Liverpoolu trebaju promjene, a pored ovih Kloppovih izjava "nervozu" navijačima Liverpoola stvara i činjenica da klub još nije osigurao nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako Liverpool ne bude igrao Ligu prvaka, to bi mogao biti dodatni problem kada je u pitanju ljetni šoping.

Podsjetimo, neka od imena koja se sve više dovode u vezu sa Liverpoolom su Patrick Bamford i Jadon Sancho, pisalo se i o Patsonu Daki, dok je već dogovoren transfer Ibrahima Konatea iz RB Leipziga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi