Sun: Salah se vraća u bivši klub

Tuchelova želja

Sun: Salah se vraća u bivši klub

E. Škorić

Britanski The Sun objavio je danas da bi Mohamed Salah mogao da se vrati u London.

Trener Chelseaja Thomas Tuchel radi sjajan posao po dolasku u zapadni London. Njegov tim igra finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja, ali i finale FA kupa protiv Leicestera. Uz to, dobrim igrama Plavci se nalaze na korak da kroz prvenstvo osiguraju plasman u Ligu prvaka.

Kako god da se ova sezona okonča, u Chelseaju imaju velike ambicije pod vodstvom Tuchela naredne sezone, a jedan od glavnih ciljeva bit će osvajanje Premiershipa.

Za osvajanje tako jakog takmičenja i pored ogromne konkurencije neophodni su i najbolji igrači, a vlasnik kluba Roman Abramovič spreman je Tuchelu ispuniti sve želje.

Jedna od želja je Mohamed Salah, sjajni napadač koji je blistao u Liverpoolu ove i proteklih sezona. Salah je ranije igrao u Chelseeaju, no tada nije pružao partije kakve pruža danas kao igrač Liverpoola.

Salah je igrao i na posudbama u Fiorentini i Romi, za koju je kasnije potpisao ugovor, nakon čega je prešao u Liverpool, gdje je nastupio u 198 utakmica i postigao 123 gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea nije jedini tim koji želi Egipćanina. PSG se u posljednje vrijeme pojavio kao potencijalni novi klub Salaha, a od ranije je poznato da o njemu maštaju u Real Madridu.

Sve to jasno pokazuje da će Chelsea zaista teško do potpisa napadača, a uostalom, Liveprool nema namjeru da ga proda i želi da na njemu zasniva svoje buduće uspješne sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Najbolje je Nazad u Romu ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi