Ljuti i nervozni Klopp nasjeo na provokacije navijača Manchester Uniteda, te im "odgovorio"

Nakon jučerašnje utakmice

Ljuti i nervozni Klopp nasjeo na provokacije navijača Manchester Uniteda, te im "odgovorio"

Esmer Oštraković

Liverpool je jučer kiksao na gostovanju kod Manchester Uniteda i tako sebi napravio problem kada je riječ o borbi za titulu u Premiershipu.

Sada ekipa koju sa klupe predvodi Jurgen Klopp više nije lider na tabeli nego ima bod manje od Arsenala, baš kao i Manchester City, ali jasno je da će borba ova tri kluba trajati do samog kraja sezone.

Liverpool je u prvom poluvremenu postigao jedan pogodak preko Luisa Diaza, ali su i promašili veliki broj šansi da već tada riješe utakmicu u svoju korist.

Bruno Fernandes je iskoristio jednu grešku gostujuće odbrane da vrati stvari na početak, a preokret Manchester Unitedu donio je Mainoo prelijepim golom.

Tako je Liverpool od totalne dominacije došao do toga da mora spašavati bod na ovoj utakmici. Uspjeli su ga spasiti preko Salaha koji je bio siguran sa bijele tačke u završnici utakmice.

Oglasi

Tokom cijelog susreta Klopp je bio jako frustriran. Prvo promašajima svoje ekipe, a nakon toga primljenim golovima i konačnim rezultatom.

Ogorčen je bio Klopp prije svega zbog katastrofalnog nastupa njegovih napadača koji su promašili nekoliko fenomenalnih šansi na ovoj utakmici, a prije svega u prvom poluvremenu.

Primjetili su navijači Manchester Uniteda da je Klopp ljudi i nervozan, te su odlučili da ga provociraju dok je napuštao stadion i kada je trebao da uđe u tunel.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jurgen je sve to shvatio, te se okrenuo prema njima i stavio ruku na uho, a zatim je slegnuo ramenima. Ipak, na tome se sve završilo.

Kada je riječ o borbi za titulu u Premiershipu, Arsenal je prvi sa 71 osvojenim bodom, dok Liverpool i Manchester City imaju po 70 bodova na svom kontu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fare87
0konju od novinara, arsenal i liverpul imaju isto bodova
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi