Liverpoolov penal na Old Traffordu izazvao bijes velikih rivala: "Ni 'P' od penala!
Velika uzbuna zbog penala

Redsi osvojili bod

Liverpoolov penal na Old Traffordu izazvao bijes velikih rivala: "Ni 'P' od penala!

Midhat Šljivak

Liverpool je osvojio samo bod na gostovanju kod najvećeg rivala Manchester Uniteda. Derbi na Old Traffordu završen je rezultatom 2:2, bit će dosta govora o penalu koji je dosuđen za goste.

Liverpool je bitna dva boda u borbi za titulu prvaka ostavio danas na Old Traffordu. Dominirao je tim Jurgena Kloppa u većini utakmice, no na kraju kući idu s jednim bodom.

Taj bod su osvojili s penala kojeg je u 84. minuti u pogodak pretvorio Mohamed Salah. Ipak, bit će dosta priče o ovom penalu i neće se odluka Anthonyja Taylora dopasti navijačima Manchester Cityja i Arsenala.

Aaron Wan Bissaka je 'skrivio' penal. Po mišljenju Taylora i sudija u VAR sobi on je nepropisno u kaznenom prostoru zaustavio Harveya Elliotta.

Navijači direktnih rivala Liverpool u borbi za titulu Manchester Cityja i Arsenala sigurno neće biti sretni ovakvom odlukom. Jasno poručuju da nema ni 'P' od penala i da je Liverpool 'poguran'.

Oglasi

Ipak, mogu biti zadovoljni krajnjim rezultatom meča. Redsi su ostali bez dva veoma bitna boda u borbi za titulu koja je sada još neizvjesnija.

Nakon kiksa Liverpoola sada je Arsenal postao lider Premiershipa. Imaju isti broj bodova (71) kao i Redsi, a Manchester City je na 70.

Sve ekipe do kraja sezone imaju još sedam utakmica. Borba nikad nije bila neizvjesnija i vidjet ćemo ko će prvi proći kroz cilj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prosudite sami je li bilo penala za Liverpool u ovoj situaciji...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...gdje vam je snimak?...stavili sliku i na osnovu toga zakljucujete da nije penal...pa cak se ni Van Bissaka ni pozalio nije,zna covjek da je penal...ni jedan igrac nije prisao da se zali...
2 0
user1708043381
Ko suzaaaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi