Klopp: Mane je tek počeo trčati, a Becker je fantastičan
Liverpool se nakon 15. odigranih kola u Premier ligi nalazi na drugom mjestu s 39. bodova, dva boda iza vodećeg Manchester Cityja

Pred sutrašnji meč s Bournemouthom

Klopp: Mane je tek počeo trčati, a Becker je fantastičan

S. Bošković

Liverpool će sutra u okviru 16. kola Premier lige snage odmjeriti s Bournemouthom, ali Redsi na nezgodno gostovanje putuju bez nekoliko važnih igrača.

Sadio Mane će propustiti sutrašnji duel zbog povrede stopala, zbog koje je i propustio meč s Burnleyem.

Ipak, dobra vijest za Jurgena Kloppa je to da će moći računati na Georginija Wijnalduma i Andrewa Robertsona.

"Sadio trenutno nije spreman, te tek počinje s laganim trčanjem. Nadamo se da će uspjeti završiti program treninga koji smo danas postavili pred njega", rekao je Jurgen Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvi čovjek tima s Anfielda istakao je zadovoljstvo igrama Nabila Keite u proteklom meču, te je dodao da je forma Alissona Beckera na golu fantastična.

Također, vrijedi napomenuti da za sutrašnji meč pored Manea nisu spremni Lovren i Clyne, kao i Joe Gomez koji je zadobio težu povredu protiv Burnleya, te će narednih šest sedmica odsustvovati s terena.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije