Klopp mijenja automobile 'kao čarape'

Mercedes, Audi, Porsche...

Klopp mijenja automobile 'kao čarape'

Jürgen Klopp veliki je zaljubljenik u automobile, što potvrđuje i podatak da je u posljednja tri dana promijenio više 'ljubimaca' nego Liverpool menadžera u 11 godina. 

Karizmatični trener na potpis ugovora je stigao u Mercedesu, a već sutradan na prvom treningu došao je i Audiju. Klopp na tome nije stao, već drugi dan vozio je Porsche Cayenne, da bi u srijedu navečer nakon treninga sjeo u Vauxhall Insigniju i odvezao se kući.

Nijemac je sa Liverpoolom potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 20 miliona eura, a navijači tima s Anfielda nadaju se da njegovim dolaskom počinje nova era za njihov klub. 

"Dajte nam vremena, ne kažem da ćete morati čekati 20 godina, ali u sljedeće četiri godine nadam se naslovu", izjavio je Klopp za britanske medije.

Liverpool se nakon osam kola nalazi na 12. poziciji. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.