"Klopp na italijanskom zna reći samo špagete, a ja na engleskom hamburger"

Di Francesco se našalio

"Klopp na italijanskom zna reći samo špagete, a ja na engleskom hamburger"

E. Čaušević

Trener Rome, Eusebio Di Francesco, na današnjoj press konferenciji priznao je da ne bi imao ništa protiv da jednog dana preuzme klupu nekog kluba iz engleskog Premiershipa.

Di Francescova Roma sutra igra prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Liverpoola, a oba trenera na današnjim press konferencijama su bila u "elementu". Naime, Jurgen Klopp je izjavio da nema namjeru trenirati neki italijanski klub jer na tom jeziku zna samo reći špagete.

Engleski novinari su na večerašnjoj press konferenciji odlučili pitati da li Di Francesco namjerava jednog dana trenersku karijeru nastaviti na Otoku. Italijanski stručnjak je priznao da ne bi imao ništa protiv iako ni on nema baš iskustva s poznavanjem engleskog jezika.

"Pa, nikada ne recite nikada. Za svakog trenera je uzbuđenje da jednog dana vodi engleski klub. Čuo sam da je Klopp rekao da na italijanskom zna reći samo špagete, ali nisam ni ja nešto bolji jer na engleskom samo znam da kažem hamburger. Što se toga tiče izjednačeni smo", našalio se trener Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi