Klopp najavio promjene za duel s Mariborom
Foto: EPA

Pojedinci će dobiti slobodno

Klopp najavio promjene za duel s Mariborom

Edmir Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp najavio je nekoliko promjena za duel s Mariborom.

Redsi su deklasirali Maribor u Ljudskom vrtu prije dvije sedmice, a sada će istog rivala dočekati na Anfieldu. 

Jurgen Klopp je svjestan da će njegov tim vjerovatno upisati pobjedu, pitanje je samo kojom razlikom, pa će na teren poslati nekoliko igrača iz drugog plana.

Philippe Coutinho je u pondjeljak trenirao odvojeno od ekipe, dok je Roberto Firmino dobio također jedan udarac u meču protiv Huddersfielda i oni se neće naći u sastavu za ovaj meč.

Povrijeđen je i hrvatski stoper Dejan Lovren, koji je igrao tek pola sata protiv Huddersfielda, pa će šansu dobiti mladi Arnold, rezervni golman Karius, James Milner, Daniel Sturridge...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako god, Liverpool je sutra veliki favorit i samo čudo može spasiti Mariborčane novog poraza.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi