Zahovič: Imam informacije da nas se Liverpool boji

Smjela izjava direktora Maribora

Zahovič: Imam informacije da nas se Liverpool boji

Fudbaleri Maribora će večeras biti na velikom evropskom ispitu jer će na Ljudskom vrtu ugostiti slavni Liverpool.

Meč se igra u okviru 3. kola Grupe E, a sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič je uvjeren da njegov tim ima šanse da iznenadi favorizovane Engleze.

"Prije globalizacije, Liverpool je bio daleko najveći klub na svijetu. Velika je čast, ali i uspjeh igrati protiv njih. Ali, imam informacije da nas se Liverpool boji i da dolazak u Maribor ne doživljava samo kao izlet", optimistično je izjavio Zahovič.

"Uzeli smo bod Spartaku, zašto to ne bismo uradili i protiv Liverpoola? Ovo je najveća utakmica karijere mojim igračima. Nemamo se čega plašiti", rekao je trener Maribora Darko Milanič.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U konkurenciji Liverpoola, Spartaka i Seville, teško je očekivati da se Maribor može boriti za prolaz dalje u grupi, ali svakako da treće mjesto i odlazak u Evropsku ligu nije nedokučivo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi