Klopp nakon velike pobjede: Kada smo igrali fudbal uništavali smo postavku Bayerna
Screenshot

Trener Liverpoola zadovoljan

Klopp nakon velike pobjede: Kada smo igrali fudbal uništavali smo postavku Bayerna

Nakon 0:0 na Anfieldu, Liverpool je večeras na Allianz Areni u revanš meču 1/8 finala Lige prvaka sa 1:3 savladao Bayern i prošao u četvrtfinale.

Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 1:1, da bi Liverpool odigrao odlično drugo i zasluženo prošao u narednu fazu.

"Drugo poluvrijeme smo odigrali veoma zrelo. U prvom smo trebali igrati više fudbala. U trenucima kada smo igrali fudbal odmah smo uništavali postavku Bayerna. Ovo je apsolutno zasluženo", izjavio je nakon utakmice trener Liverpoola Jurgen Klopp, pa dodao:

"U defanzivi nismo igrali kao što je to bio slučaj u dosadašnjim gostujućim utakmicama u Ligi prvaka, danas smo i to dobro odradili. U ovakvim utakmicama će uvijek biti grešaka, ali morate ostati u igri i pokušati kontrolisati ono što možete".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi