Poznati svi putnici u četvrtfinale Lige prvaka

Nekoliko velikana ispalo

Poznati svi putnici u četvrtfinale Lige prvaka

Večerašnjim revanš susretima između Barcelone i Lyona te Bayern Minhena i Liverpoola okončana je osmina finala Lige šampiona i poznati su svi putnici u četvrtfinale.

Liverpool i Barcelona su posljednje ekipe koje su našle svoje mjesto među osam najboljih u Evropi, dok su Bayern i Lyon zapeli već na prvoj prepreci knock-out faze.

Dakle, sada su poznata imena svih ekipa koje su prošle dalje, a to su: Ajax, Manchester United, Porto, Tottenham, Juventus, Manchester City, Liverpool i Barcelona.

Zanimljivo je i to da smo već u osmini finala ostali bez nekoliko favorita za najviši plasman kao što su PSG, Real Madrid, Bayerrn Minhen ili Atletico, ali to samo pokazuje koliko je Liga prvaka snažna i ove sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, poznato je i to da će Evropa dobiti novog klupskog prvaka obzirom da je trostruki uzastopni prvak Real Madrid ispao od Ajaxa.

Žrijeb parova četvrtfinala ovog takmičenja planiran je za petak popodne u Nyonu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Barca dobija Porto ili Ajax 100%
1 2
F_C_Bracelona_
gdje je real ?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi