Klopp ne vjeruje u novo finale: Ne bi mi smetalo, ali nisam baš siguran u to
(Foto: EPA)

Menadžer Liverpoola

Klopp ne vjeruje u novo finale: Ne bi mi smetalo, ali nisam baš siguran u to

M. Šljivak

Aktuelni prvak Evrope Liverpool danas će saznati imena rivala u grupnoj fazi Lige prvaka.

Žrijeb grupa je zakazan za 18 sati, a iako važe za jedne od najvećih favorita za novi trofej, Jurgen Klopp smiruje strasti i poručuje kako ne vjeruje da će njegov tim uspjeti da odbrani titulu.

"Ne bi mi smetalo da opet dođemo do finala Lige prvaka, ali u ovom trenutku nisam baš siguran da ćemo uspjeti u tome", rekao je Klopp, a zatim je nastavio:

"Imamo iste šanse kao i svi drugi timovi i to je sve. Ne vjerujem da će engleski timovi dominirati, jer mnogi drugi timovi imaju zaista dobre šanse za osvajanje trofeja", dodao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Smatra da je Liga prvaka itekako jaka ove sezone.

"Ne vjerujem da je ikad drugi šešir bio jači. To je ludilo. Svi ti timovi su trebali biti u prvom šeširu, ali nema dovoljno mjesta. Ne vjerujem ni da je treći šešir ikad bio ovako jak. Iz četvrtog šešira možete dobiti RB Leipzig - wow", istakao je menadžer Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi