Liverpool u prodaju pustio dres kojeg igrači nikad neće nositi
(Foto: EPA)

Zanimljiva verzija

Liverpool u prodaju pustio dres kojeg igrači nikad neće nositi

Midhat Šljivak

Liverpool se odlučio na zanimljiv marketinški potez.

Tim sa Anfielda u prodaju je pustio crni dres, kojeg međutim igrači nikada neće nositi na sebi.

Dres je ustvari samo druga verzija domaćeg dresa koji je crvene boje. Napravljena je replika u crnoj boji i puštena je u prodaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svi oni koji ga imaju namjeru kupiti morat će za njega izdvojiti 75 funti, a može se naći na zvaničnom shopu Redsa.

Ovo će biti i posljednja sezona da Liverpool oblači kompanija New Balance. Od naredne sezone Redse preuzima Nike, a engleski mediji navode kako će to biti najunosniji ugovor u historiji engleskog fudbala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zazamir
jako bitna vijest hajte u pičku materinu komplet redakcija i portal ovaj
0 9
Mele
Ti bas zazamire imas previse ljutnje u sebi, kakav zivot to zivis, opusti se malo, pogledaj se u ogledalo i reci sam sebi, sta ja hocu od svog zivota, ako nadjes neki odgovor objavi ga da svi procitamo da ti je malo bolje, osim gazije mnoge psujes i napadas, zivi svoj zivot, kakav ti hoces, ali ne odlucij ko ce koga da voli ili ne voli, sport je velika zanimacija, lova i za sport se zivi i umire, od fudbala mma, boksa. kosarke itd itd...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti