Klopp: Nismo razumjeli šta su pjevali, ali bilo je baš glasno
Njemački stručnjak bio je oduševljen atmosferom na Marakani, a dao je zanimljivu izjavu vezanu za dvostrukog strijelca Pavkova, rekavši da ne zna ni sam kako je ušla lopta kod drugog gola

Hvalio atmosferu na Marakani

Klopp: Nismo razumjeli šta su pjevali, ali bilo je baš glasno

E. Škorić, foto: EPA

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp obratio se novinarima nakon neslavne partije njegovih igrača i poraza od Zvezde s 2:0 u 4. kolu C grupe Lige prvaka.

Kloppova mašinerija je večeras spavala, nije bilo snage čak ni za utješni gol, a na kraju je Klopp istakao da je bilo jako teško i da je atmosfera bila nevjerovatna.

"Bilo je teško. Atmosfera je bila nevjerovatna. Sturridge je promašio gol na početku meča i sve je od tada krenulo loše. Oni su potom dali dva i sve je loše izgledalo. Pokušao sam da promijenim u drugom poluvremenu. Imali smo nekoliko šansi, ali nismo pogodili. Iako smo bili dominantni u tom trenutku. Imali smo te trenutke, neke šanse, međutim, to nije bilo dovoljno. Moram da čestitam Zvezdi na pobjedi i tri boda", rekao je Klopp, koji je i dalje hvallo atmosferu.

"Bila je to dobra fudbalska atmosfera. Moglo se igrati. Nismo razumjeli šta pjevaju, ali je bilo glasno. Oni su bili u pozitivnom raspoloženju, Pogotovo poslije tog drugog gola. To smo osjetili na putu do svlačionice, do koje je put i te kako dug".

O golovima Pavkova...

"Da će postići dva gola, nisam vjerovao. Vidjeli smo u Salzburgu da je opasan. Promijenio je igru tamo kada je ušao. Mislim da je čak i Pavkov bio iznenađen kada je dao drugi gol. Što se tiče Zvezdine taktike, ni tu nisam iznenađen. Slično je bilo kao u prvoj utakmici s tim da smo na Anfildu kontrolisali igru. Sada nismo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi