Klopp: Nismo u potrazi za novim igračima

Izjava Nijemca

Klopp: Nismo u potrazi za novim igračima

E. Ganibegović

Njemački trener Jurgen Klopp je rekao da su male šanse da će Liverpool do kraja prijelaznog roka dovesti novo ime. 

Klopp je spreman da na naredna pojačanja čeka do ljeta i također je istakao da je Adam Lallana spreman da preuzme veću odgovornost na sebe u nastavku sezone jer je sada u potpunosti oporavljen, pošto je bio van terena zbog povrede.

"Ukoliko nešto iskoči spreman sam da razmislim o tome, ali ne tražimo nove igrače. Voljeli bismo da igramo sa igračima koje imamo. To svakako ima smisla jer imamo kvalitetne igrače. Adam Lallana nije nikakva zamjena za Coutinha jer je on drugačiji tip igrača, ali je on fantastičan igrač koji nije mogao do sada da igra. Sada je tu i dobar je", rekao je Klopp.

"Ono što mogu da kažem je da je do kraja sezone ostalo još mnogo. U ovom prelaznom roku sve izgleda kao da je sezona završena i svi koji nisu igrali često žele da odu. Imamo još mnogo mečeva i potrebni su nam svi igrači. Vidjet ćemo šta će se dešavati", poručio je Nijemac, kada je u pitanju odlazak igrača iz kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi