Mignolet napušta Liverpool?
Foto: EPA

Odlazi sa Anfielda?

Mignolet napušta Liverpool?

M. Šljivak

Belgijski golman Simon Mignolet (29) mogao bi napustiti ekipu Liverpoola.

Ovaj 29-godišnjak je izgubio mjesto prvog golmana tima sa Anfielda. Jurgen Klopp mnogo više vjeruje Lorisu Kariusu, a Redsi će i na ljeto pokušati dovesti još jednog čuvara mreže.

To će značiti i kraj za Belgijanca. On je navodno spreman otići, a Sky Sport Italia tvrdi kako bi on mogao postati novi golman Napolija.

Italijanski velikan na kraju sezone ostaje bez Pepea Reine. Mignoleta vide kao idealno rješenje za svoj tim i pokušaće da ga dovedu u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mignolet je pored Liverpoola u karijeri branio još za Sunderland i belgijski St. Truiden, gdje je i počeo karijeru.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi