Klopp o novom trofeju Bayerna: Imali su i mnogo sreće...

Cijeni Bavarce

Klopp o novom trofeju Bayerna: Imali su i mnogo sreće...

Samir Mlaćo

Bayern je ponovo na krovu Evrope, a Bavarci su u velikom finalu Lige prvaka nadigrali PSG sa minimalnih 1:0.

Jurgen Klopp kao bivši trener Borussije Dortmund dobro poznaje Bayern. Čestitao im je, ali i istakao da su imali mnogo sreće u cjelokupnoj situaciji.

"Teško će neko nešto tako ponoviti. Bayern je doduše imao i dosta sreće jer je u ovom haosu sa koronavirusom u Bundesligi imao najbolji raspored, te optimalno vrijeme za pripreme. Ipak, to ne mijenja činjenice da su sjajna momčad", kazao je Klopp.

Smatra da je Bayern bio favorit protiv bilo koje ekipe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imaju sjajne igrače na svim pozicijama, a i u najboljim su godinama. Siguran sam da bi Bayern imao velike šanse i da smo u finalu bili mi ili Man. City".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bavarac88
Hahahhaa nemas ti pojma
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi