Klopp objasnio zašto Mane igra u sjajnoj, a Salah u očajnoj formi
Mane svojim golovima i dalje drži Liverpool u utrci za naslov prvaka Engleske

Mohamed Salah je upao u veliku golgetersku krizu

Klopp objasnio zašto Mane igra u sjajnoj, a Salah u očajnoj formi

S. Pašalić

Napadač Liverpoola Sadio Mane je u posljednjih dva mjeseca jednostavno eksplodirao.

Senegalac je u posljednjih 11 utakmica tima sa Anfielda postigao 11 golova u svim takmičenjima i najviše zahvaljujući njegovim golovima Liverpool je i dalje u borbi za naslov prvaka.

S druge strane Mohamed Salah je u velikoj krizi te u posljednjih sedam utakmica nije postigao niti jedan gol te će mu reprezentativna pauza dobro doći da se odmori i da pokuša u idućim utakmicama prekinuti svoj golgeterski post.

Jurgen Klopp je izjavio da Sadio Mane ne radi ništa drugačije za vrijeme svoje izvanredne forme u kojoj je često bio strijelac, te je podržao Mohameda Salaha i rekao da Egipćanin može doći u sličnu formu ukoliko ga uz naporan rad i sreća malo posluži.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sadio je uistinu ušao u dobru formu. On je igrao gotovo uvijek ovako, ali je sada uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu, u nogometu je to ponekad tako", rekao je Klopp.

"Jedino što je uradio je da je bio na pravom mjestu za postizanje gola i samo je radio i radio. To je upravo ono što Salah treba napraviti, samo raditi i golovi će opet doći", dodao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Punisher_11
A ti pametnjakovic koji sve zna, vidi gdje je ona a gdje si ti
1 0
Ibro
Glupa izjava jednog srednjeg tvrdoglavog trenera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi