Klopp objasnio zašto nikad ne nosi odijela na utakmicama

Karizmatični trener Liverpoola

Klopp objasnio zašto nikad ne nosi odijela na utakmicama

A. Čaušević

Liverpool počinje da bere plodove revolucije započete prije četiri godine kada je Juergen Klopp preuzeo Redse. 

U prošloj sezoni osvojena je Liga prvaka, dok na startu ove sve funkcioniše odlično obzirom da klub s Anfielda ima maksimalan učinak u Premiershipu i već je na +5 u odnosu na Manchester City.

Osim igrača na terenu najveće zasluge za odlične rezultate i povratak Redsa u evropsku elitu ima svakako i Klopp.

Karizmatični stručnjak na veoma srčan i emotivan način vodi svaku utakmicu obučen u klupsku opremu. Odijelo nikad ne nosi na utakmicama, a konačno je objasnio i zašto.

"Imam odijela za svadbe, sahrane i situacije ako mi neko kaže da moram obući odijelo..."

"Ne osjećam se komforno u odijelu. Zbog kravate ne mogu disati normalno. Zato ne želim da razmišljam šta ću nositi na utakmici."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam što mi ekonom da nešto u čemu mogu skakati. Stvoren sam za to. Nosim odijela s vremena na vrijeme, ali utakmica nikad nije bila dio toga".

"Ne želim da izgledam dobro pored linije, moj tim treba izgledati dobro, to je glavni cilj", poručio je njemački trener.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi