Klopp objavio sastav za Watford, Coutinho "povrijeđen"
Foto: EPA

Brazilca nema u sastavu

Klopp objavio sastav za Watford, Coutinho "povrijeđen"

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola danas igraju na gostovanju protiv Watforda u okviru prvog kola engleskog Premiershipa.

Redsi sa dosta optimizma ulaze u novu sezonu Premiershipa, a danas navijači ovog kluba očekuju prva tri boda na nezgodnom gostovanju kod Watforda. Međutim, fanovi ovog kluba se nadaju da atmosfera u ekipi nije uzdrmana nakon silnih transfer spekulacija oko Philippea Coutinha i Barcelone.

Brazilski fudbaler je jasno poručio da želi napustiti Liverpool iako su čelnici kluba jučer objavili saopštenje u kojem navode da Coutinho nije na prodaju. Taj potez se nije svidio Brazilcu koji će propustiti današnju utakmicu protiv Watforda zbog problema s leđima.

Mnogi vjeruju da Coutinho na ovaj način želi izraziti svoje nezadovoljstvo jer ga klub ne želi prodati. Navodno, Brazilac je izmislio ovu povredu kako ne bi bio danas na raspolaganju Jurgenu Kloppu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool: Mignolet, Moreno, Lovre, Matip, Arnold, Wijnaldum, Henderson, can, Mane, Salah, Firmino.

Watford: Gomes, Janmaat, Cabrera, Kaboul, Holebas, Chalobah, Cleverley, Doucoure, Pereyra, Amrabat, Okaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi