Pickford neće biti kažnjen

Klopp će poludjeti nakon odluke FA

5

Komentari (5)

user1590396893
Ne navijam za Liverpool ali je kriminalno da Pickford ne bude kažnjen... Kakva sramota pa jel moguće...
MangasColoradas
...Liverpool ne smije i ove sezone osvojiti EPL,to je vec odluceno u FA Engleske i to ce se sprijeciti na bilo koji nacin,makar i lomljenjem nogu igracima Liverpoola,to je svima jasno.
green_dragon
Ahhahaahha....ko ti trese kavez lutko....i protiv Vile namjesten rezultat????
Dtox
Gdje je to napisano??? Dva gola ponistena a u najmanju ruku 1 je trebo biti priznat, pogledaj kako su linije postavljene od ruke igraca redsa. Cuj nemoze se kazniti igrac ker je offside i kaonije nasilno, znaci sljedeci put kad ograc vidi da je ofside nekuleti sa kramponima na golanovu glavu kad se baci, upss offside it doesnt metter.. a da nezaboravim, dajte manchester utd jos koji penal..lol
MangasColoradas
@Dtox ...u VAR sobi glavni bio David Coote,inace poznati navijac Manchester Uniteda koji im je siljio i u proslosti i vec ima iza sebe bogatu historiju skandaloznih odluka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.