Klopp će poludjeti nakon odluke FA

Pickford neće biti kažnjen

Klopp će poludjeti nakon odluke FA

E. Škorić

Nogometni savez Engleske (FA) neće kazniti golmana Evertona Jordana Pickforda.

Pickford je užasnim startom u derbiju Everton - Liverpool u subotu povrijedio Virgila van Dijka i štoper Redsa morat će pauzirati skoro do kraja sezone. Da stvar po Redse bude gora, Pickford za svoj užasan start nije dobio niti žuti karton, budući da je ranije u toj akciji dosuđen ofsajd Van Dijku.

Liverpool je uputio žalbu, smatrao da Pickford mora da bude naknadno kažnjen, ali iz FA su potvrdili da neće biti dodatnih kazni za prvog golmana engleske reprezentacije i Evertona.

S obzirom da su i sudija i VAR procijenili da Pickford ne trebna da bude kažnjen, tako su i u Engleskom nogometnom savezu procijenili da nema potrebe za dodatnim akcijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To će razbijesniti sve na Anfieldu, a naročito trenera Jurgena Kloppa, koji je ranije kazao da bi FA trebao da donese dodatne kazne zbog sudijskih propusta tokom derbija na Goodison Parku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
...Liverpool ne smije i ove sezone osvojiti EPL,to je vec odluceno u FA Engleske i to ce se sprijeciti na bilo koji nacin,makar i lomljenjem nogu igracima Liverpoola,to je svima jasno.
6 2
user1590396893
Ne navijam za Liverpool ali je kriminalno da Pickford ne bude kažnjen... Kakva sramota pa jel moguće...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi