Klopp: Po treću put sam izabrao pravi klub za mene

Trener Liverpoola

Klopp: Po treću put sam izabrao pravi klub za mene

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola Jurgen Klopp veoma je sretan na Otoku.

Klopp je prije nešto više od godinu dana preuzeo Liverpool i poručuje da je i treći put tokom karijere odabrao pravi klub za sebe.

"Bio sam uvijek zainteresovan za dolazak u Premier ligu i sjajno je da sam sada uključen u sve ovo. Veoma je naporno, ali svejedno sjajno. Po treći put sam napravio nevjerovatno dobru odluku, izabrao sam pravi klub za sebe. Mi u Liverpoolu volimo raditi skupa, zaista je odlična atmosfera. Klub je već sjajan, ali uvijek postoji prostor za napredak. Što se tiče Premiershipa, to je najzahtjevnija liga na svijetu", rekao je Klopp.

Podsjetimo da je Nijemac prije Liverpoola vodio Mainz i Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti