Klopp: Pobjeda je tu, a jedna stvar me posebno veseli
Foto: EPA

Trener Liverpoola zadovoljan

Klopp: Pobjeda je tu, a jedna stvar me posebno veseli

Trener Liverpoola Jurgen Klopp bio je zadovoljan pobjedom koju je njegov tim sinoć ostvario protiv Sunderlanda (1:0).

"Bila je ovo izuzetno teška utakmica jer su oba tima igrala pod strašnim pritiskom, što se posebno odnosi na Sunderland. Imali smo priliku sebi olakšati posao i postići rani gol, ali nismo to učinili. Ipak, početkom drugog poluvremena smo postigli gol koji nam je bio dovoljan za pobjedu", rekao je Klopp i dodao:

"Nismo odigrali loše. Protiv sebe smo imali ekipu koja se dobro branila i to nam je otežavalo posao. Na kraju, mogu reći da sam posebno zadovoljan zbog toga što smo još jednu utakmicu završili bez primljenog gola, a to je najbolji način da zaključimo ovu godinu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je 2015. godinu završilo na sedmom mjestu s 30 bodova, pet manje od Tottenhama koji se nalazi na četvrtom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.