Klopp pogledao na sat i opsovao: Ma, neka me kazne...
Niko nije vjerovao da Liverpool može izbaciti Barcelonu nakon poraza od 3:0 u prvom meču. Na kraju se još jednom pokazalo da su čuda u fudbalu moguća

Nijemac presretan

Klopp pogledao na sat i opsovao: Ma, neka me kazne...

M. Šljivak

Jurgen Klopp je odveo Liverpool u finale Lige prvaka.


Njemački stručnjak je uspio razbiti Barcelonu na Anfieldu. Redsi su dobili meč sa 4:0 i prošli su u finale..

Emocije nakon meča su bile ogromne, a posebno se to vidjelo kod Kloppa. Izjava nakon meča govori dovoljno.

"Na satu je deset sati i deset minuta, djeca su već na spavanju pa ću reći. Ovi momci su je...i giganti. Nevjerovatno, nevjerovatno. Ma, neka me kazne. Nisam odavde, pa ne znam prave riječi reći, ali ovo je nevjerovatno", bila je prva reakcija Kloppa nakon sinoćnjeg meča.

Klopp: Je*eno dobro smo odigrali, nisam mislio da je ovo moguće

Liverpool je briljirao i sa po dva pogotka Origija i Wijnalduma nadoknadio je veliki zaostatak s Nou Campa, te potpuno zasluženo ide dalje.

"Nisam mislio da je ovo moguće prije utakmice. Još uvijek ne znam kako su momci uspjeli izvesti ovo. Pobijedili smo jednu od najjačih ekipa svijeta, pobijedili smo, a nismo primili gol", kazao je Klopp, pa je dodao:

"Još mi nije jasno. Je*eno dobro smo odigrali. Pokazali smo da je u nogometu sve moguće. Vodio sam mnogo utakmica u svojoj karijeri, ali ne sjećam se ovako dobre predstave mojih igrača".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Wijnaldum, strijelac dva gola s kojima je Liverpool režirao potpuni povratak, ističe da je sve bilo nevjerovatno.

"Nevjerojatno. Nakon utakmice u Španiji bili smo uvjereni da možemo zabiti četiri pogotka i pobijediti 4:0. Ljudi su sumnjali u nas i mislili da nismo sposobni to izvesti, ali još jednom smo pokazali da je u fudbalu sve moguće", kazao je Wijnaldum.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAziJAA___
Svaka cast Kloopu, od govana pravi pitu, gdje god da dodje..mozda da vi novinarcici kakvu peticiju pokrenete za 4 gol Liverpola, posto ste smarali za Messiev slobodnjak..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi