Klopp ponovo bijesan zbog rasporeda utakmica u Engleskoj

Ne može vjerovati da igraju u podne

Klopp ponovo bijesan zbog rasporeda utakmica u Engleskoj

Ekipa Liverpoola nema vremena za predah ovih dana.

Naime, žestok tempo u Evropa ligi i Premiershipu je učinio svoje, pa su fudbaleri Liverpoola na terenu gotovo svaki treći dan.

Bijesan zbog toga je i njihov trener Jurgen Klopp koji je na jučerašnjoj konferenciju za novinare rekao da ne može vjerovati da će sljedeći meč igrati u podne.

"Kada budem sastavljao tim za nedjelju, moram u obziru imati i intenzitet posljednjeg meča. Tačno u 12 igramo? Ne mogu vjerovati! Nakon meča protiv Villareala došli smo kući u petak u 3.30 i pretpostavljam da se igrači nisu naspavali. U nedjelju u podne, ljudi širom Engleske će imati porodični ručak dok mi budemo igrali", rekao je Klopp i dodao:

"Ovo mi je prvi meč u karijeri u 12 sati. Ko je donio takvu odluku?".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da Liverpool u nedjelju od 12.00 sati igra protiv Swansea u gostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi