Klopp prekrižio dvije velike zvijezde

Liverpool ostaje bez napadača

Klopp prekrižio dvije velike zvijezde

Ekipa Liverpoola uveliko se sprema za start nove sezone u Engleskoj.

Jurgen Klopp polako slaže kockice kako bi napadao što viši plasman u narednoj sezoni, a u tome mu neće biti potrebna pomoć dvojice napadača.

Klopp je pred početak sezone prekrižio Maria Balotellija koji se tek vrati sa posudbe iz Milana, te Christiana Bentekea koji je prošlog ljeta stigao iz Aston Ville.

"Nekoliko promjena će se desiti, siguran sam. Ne znam tačno šta će se desiti, ali rekao sam obojici da nema smisla ostati u ekipi gdje ne očekujete da ćete igrati previše", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I dok Benteke zbog ove izjave sigurno neće imati velikih problema, jer ima na stolu brojne ponude, Balotelli je u problemu jer više niko ne želi da trpi njegove ispade na terenu i van njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi