23

Komentari (23)

Izzy
Zvezda se se nakon 26 god plasirala u ligu prvaka i odma su oni nesto. U prvom kolu umalo izvucena 7-ca, sutra 5- sigurna. Sjetite se da su jadva spartak iz trnave prošli s kojim se dinamo poigrao s pola snage.
hasetz
Ljudi zaradili najmanje 20 miliona dok ga ti bacaš po sebi hinjo jedan iskompleksirani. Kad će naš jedan klub proć prvo pretkolo?
Benjamingst
DINAMO PROTIV ENGLEZA LIGA PRVAKA Dinamo – Arsenal 2-1 (skupina LP, 16. rujna 2015) Dinamo – Arsenal 0-3 (kvalifikacije LP, 8. kolovoza 2006) Arsenal – Dinamo 2-1 (kvalifikacije LP, 23. kolovoza 2006) Manchester United – Dinamo 0-0 (skupina LP, 14. rujna 1999) Dinamo – Manchester United 1-2 (skupina LP, 27. listopada 1999) Newcastle United – Dinamo 2-1 (kvalifikacije LP, 13. kolovoza 1997) Dinamo – Newcastle United 2-2 prod. (kvalifikacije LP, 27. kolovoza 1997) KUP UEFA Tottenham – Dinamo 4-0 (skupina Kupa Uefa, 6. studenog 2008) Dinamo – Fulham 0-3 (kvalifikacije Kupa Uefa, 31. listopada 2002) Fulham – Dinamo 1-2 (kvalifikacije Kupa Uefa, 14. studenog 2002)
Ziky
nekad je i notingem forest bio prvak engleske jarane...ne živi se od prošlosti
Benjamingst
Ziky hvali svoje Hrvate a ismijava druge. Dinamo ZG je klub okay ali da bude medju prvih 8 u Premier Ligi Englske? Bili bi ubedljivo zadnji ba tabeli... vise vijerujem CZ da bi bila uspjesnija od Dinama za koji bod vise. CZ se ne bruka u ligi sampiona kao Dinamo ZG.
Ziky
momak idi kradi točkove od kamiona istavi se fuzbala
19211921
i ja mislim da u premijer ligi ima boljih klubova
Don Corleone
Mozda je prvih 7-8 klubova u Premijer ligi bolji od Zvezde. Nije ni ta Premijer liga toliko jaka, jedne godine im Lester bude prvak sledece godine se bori za opstanak, isto tako Celzi bude 10-i pa sledece godine prvak, znaci liga je slaba samo je atraktivna.
pogba69
Don Corleone
Mama ti je glupa
Benjamingst
Don Corleone, upravo zato je liga jaka kad imas 5 do 6 klubova koji se bore za prvaka te drzave. Premijer Liga Engleske je po svemu kvalitetna. Naj gledanija liga na Svijetu. Recimo vise se prenisi u USA Premier Liga nego druge lige iz Europe. Mozda su slabij sada u Europkim kupovima ali opet su jaka liga.
Don Corleone
Ne bih se slozio. Pazite to nisu vise jaki klubovi, osim Sitija i Liverpula ostali su prosjek a to najvise vidimo po rezultatima u Evropi. Tacno je da je to najgledanija liga na svijetu ali ona nije jaka. Ona je atraktivna za gledati ali ti klubovi igraju lose, puno trke i oslanjanja na fizicku snagu, bez odbrane, bez taktike i onda dodju u Ligu sampiona i ocekuju da ce se protivnici trkati sa njima, a oni ih poput Juventusa, Real itd lagano pobijede strategijom
Benjamingst
Don slazem se, ali jedan Dinamo ZG da igra u toj ligi bili bi kanta za nabijanje kao svi jaci klubovi sa Balkana.
Don Corleone
Ne mora da znaci. Klubovi kao sto su Hadersfild, Barnli, Brajton itd su katastrofa, a i svi dizu Englesku ligu. Svi kazu kako bi 5-i u Engleskoj pobijedio prvog u Italiji, Francuskoj a onda zaigraju prvi iz Engleske tj Siti protiv Liona i izgubi na svom stadionu ili kao sto je Juventus ismijavao Junajted na Old Trafordu
bosanac
cuj bez taktike,da ne igraju dobro ne bi se pratila ta liga uopste
Don Corleone
Englezima je taktika: dobije loptu uhvati sprint, sastavi dva dodavanja kod protivnickog gola, izgubi loptu i kroz 5 sekundi se taj isti igrac nalazi kod svog gola i spasava svoj gol...znaci Boze pomozi taktika
Mahir
pa upravu je,od 20 klubova u PL 19 je 100% jace od Zvezde pa ja hajd cao
Ziky
po meni i svih 20 je jače od njih bez da ih podcjenjujem
ArminA
Pa i citav championship je jaci od sve i jedne ekipe na balkanu cak i da se sastave opet nebi mogli parirati niti jednoj ekipi ...
Ziky
dinamo jedini bi bio među 8 u premier ligi
Šargan
Haroni
Slazem se, ali u Premier Ligi BiH
Benjamingst
Ziky zadnji bio Dinamo nebi oni izdrazili tempo koji igraju Englezi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.