Klopp prvo pojačanje pronašao u Bayernu?

Spreman baciti udicu

Klopp prvo pojačanje pronašao u Bayernu?

Kloppomanija već nekoliko dana vlada u Liverpoolu. Jürgen Klopp je parafom na trogodišnji ugovor vratio nadu navijačima tima s Anfielda za povratak u vrh engleskog nogometa. 

Bivši trener Borussije iz Dortmunda naglasio je da pri kupovini neće gledati koliko neki igrač ima godina i kolika mu je odšteta, a navodno prvi na listi želja je poljski napadač Robert Lewandowski. 

Klopp je Lewandowskog pretvorio u najubojitijeg igrača i spreman je baciti udicu, čim dobije signal da ga je Bayern voljan prodati. 

"Nemam toliko samopouzdanja da mislim kako sam samo ja zaslužan za razvoj i napredak Lewandowskog, ali imao sam ulogu", izjavio je Klopp. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Robertov menadžer rekao je, tvrdi Mirror, da budućnost Lewandowskog nije u Bayernu. Real Madrid i Barcelona ne bi imali ništa protiv da dovedu Lewandowskog, ali zapravo ni jedan od njih ne treba napadača. Dok ga Liverpool jako treba...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.