Zatišje pred buru: Kloppu će se ostvariti velika želja
FOTO: EPA

Aktivno i u Liverpoolu

Zatišje pred buru: Kloppu će se ostvariti velika želja

H. Zilić

Dok konkurenti u Premiershipu uveliko troše novac i dovode pojačanja u Liverpoolu je zatišje, ali čini se pred buru.

Vodeći ostrvski mediji prenose vijest da je Liverpool napokon pronašao zajednički jezik sa RB Leipzigom i da bi trebali ovo ljeto realizovati transfer Marcela Sabitzera.

Reprezentativac Austrije je kapiten Leipziga, ima ugovo do 2022. godine i velika je želja Jurgena Kloppa.

Obzirom da nije još produžio ugovor sa timom iz Leipziga, njemačka ekipa ima idelanu priliku da ovo ljeto uspije zaraditi novac na igraču čija je vrijednost 42 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi su navodno spremili 50 miliona, a Sabitzer bi došao kao zamjena za Georgina Wijnalduma koji karijeru nastavlja u PSG-u.

Sabitzer je za reprezentaciju Austrije odigrao 54 utakmice, postigao osam golova, a prije dolaska u RB Leipzig pružao je sjajne partije u redovima Salzburga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Jučer u 19:45h bio je u Bayern-u. E jbga sada . Na kraju će otići u Rudar iz Prijedora:-)))
5 0
Gunner
Pa zar nije u Bayern presao?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi