Klopp "dogovorio" sjajan ljetni transfer
FOTO: EPA

Obavljeni razgovori

Klopp "dogovorio" sjajan ljetni transfer

H. Zilić

Liverpool je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka savladao RB Leipzig rezultatom 0:2.


Pored trijumfa, Jurgen Klopp je iskoristio priliku da "dogovori" ljetni transfer.

Prema pisanjima ostvrskih medija, Klopp je obavio razgovore sa Marcelom Sabitzerom fudbalerom RB Leipziga, koji igra sjajno.

Nijemac pomenutog fudbalera vidi kao idealnu zamjenu za Georgina Wijnalduma, kojem na ljeto ističe ugovor i vjerovatno će karijeru nastaviti u Barceloni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool bi na ljeto Leipzigu trebao platiti 50 miliona eura za usluge reprezentativca Austrije, koji sa njemačkim timom ima ugovor do juna 2022. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi