Klopp: Samo Bog može da mi sudi

Menadžer Redsa tvrdi

Klopp: Samo Bog može da mi sudi

Edmir Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp kazao je da mu samo Bog može suditi.

Liverpool je ove sezone u igri za trofeje, a trenutno navijali razmišljaju najviše o tituli u Engleskoj, mada bi na Anfieldu jasno svi voljeli i da klub osvoji trofej prvaka Evrope u jako teškoj konkurenciji.

Ogroman je pritisak na ekipu Liverpoola ove sezone, no Klopp tvrdi da on nije pod pritiskom i ne gleda to na takav način.

"Ne možete da zamislite koliko me to ne zanima. Nikada nisam razmišljao o sebi na taj način. Moj posao je da uradim sve što je moguće da učinim moj tim uspješnijim. Ne radim svoj posao kako bi me pamtili za 50 godina. Za mene nema pritiska, samo prilika. Obožavam to što radim i mislim da imamo fantastičan tim. To je sve što mi je potrebno da budem sretan", kazao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

O kritičarima Klop ne želi previše da govori.

"Ovo nije za mene, već za ljude. Ne interusuju me oni koji mi sude. Bog će mi suditi jednog dana i samo me to zanima. Šta ostali kažu o meni - to me ne interesuje", poručio je Nijemac.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi