Klopp: Samo Liverpool i Manchester City? A ostali ništa?
Redsi se nakon nepunih jedanaest kola nalaze na liderskoj poziciji u engleskoj Premier ligi sa 27 osvojenih bodova (Foto: EPA)

Menadžer Redsa o borbi za naslov

Klopp: Samo Liverpool i Manchester City? A ostali ništa?

Ovogodišnje izdanje engleske Premier lige bit će neizvjesno do samog kraja, sudeći barem prema dosadašnjim rezultatima.

Poslije nepunih jedanaest kola u vrhu su Liverpool, Manchester City, Chelsea i Arsenal, a ujedno to su jedine četiri momčadi koje već neko vrijeme ne znaju za poraz u prvenstvu.

Upravo zbog toga Kloppu smeta što pojedini novinari u prvi plan ističu samo njegov Liverpool i Manchester City.

"Ovo je, po meni, najuzbudljivija sezona u posljednjih nekoliko godina. Sjetit se da je prošle Manchester City već u novembru napravio razliku, dok je ove sezona bodovna razlika između timova vrlo mala. Bit će vrlo uzbudljivo do kraja, to je sjajno za navijače", kazao je Klopp, između ostalog Klopp, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mnogi zaboravljaju i Chelsea, Tottenham, Arsenal i Manchester United."

Kloppov tim je danas remizirao na Emiratesu sa Arsenalom odigravši 1:1.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi