Klopp slavio osvajanje Lige prvaka, dobio je u ruke telefon, na drugoj strani bio je Guardiola

Veliko poštovanje dvojice stručnjaka 

Klopp slavio osvajanje Lige prvaka, dobio je u ruke telefon, na drugoj strani bio je Guardiola

A. Čaušević

Liverpool je početkom juna osvojio Ligu prvaka pobijedivši Tottenham sa sigurnih 2:0. Strijelci su bili Mohamed Salah i Divock Origi.

Juergen Klopp je otkrio kako je Pep Guardiola bio među prvim koji su mu čestitali na ovom velikom uspjehu.

Dok je bio u svlačionici Wanda Metreopolitana fizioterapeut Redsa Lee Nobes dao je Kloppu telefon u ruke, a na drugoj strani bio je Pep Guardiola.

"Bilo je dosta poštovanja", rekao je Klopp za Goal te nastavio:

"Ne znam ko je zvao koga, ali Lee je radio s njim u Cityju. Bio je to lijep trenutak. Pričali smo o dobroj sezoni koju smo imali, malo smo se našalili. Obojica smo bili dobro raspoloženi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp i Guardiola će se danas po prvi put odmjeriti snage. U takmici za trofej Manchester City i Liverpool će na Wembleyju igrati u duelu Communitya Shielda.

Mozzart kladionica nudi najbolje kvote za ovaj meč. A ko je favorit i ko ima veću prednost možete pogledati OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi