Klopp u Liverpool dovodi sina francuske legende?
Foto: EPA

Našao pojačanje u Bundesligi

Klopp u Liverpool dovodi sina francuske legende?

Britanski mediji špekulišu kako je Jurgen Klopp novo pojačanje za Liverpool našao u Bundesligi.

Iako su uslijed pandemije koronavirusa zaustavljena takmičenja širom svijeta, navodno trener Redsa već pravi planove za narednu sezonu i nekoliko fudbalera je na listi onih koje želi vidjeti na Anfieldu.

Sa Liverpoolom se posljednjih dana povezuju Raheem Sterling, zatim Ousmanne Dembele, a interes postoji i za ofanzivca Borussije M'Gladbach Marcusa Thurama kojem ide odlično u Bundesligi.

Thuram (22) je u Borussiju M'Gladbach došao ljetos iz Guingampa i već u svojoj prvoj sezoni pokazao je s kakvim kvalitetama raspolaže. Na 33 utakmice je postigao 10 pogodaka i upisao isto toliko asistencija, a to je, očekivano, rezultiralo time da mu cijena trostruki skoči i da ga u svojim redovima poželi vidjeti Liverpool.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Ostrvu tvrde kako će Borussia M'Gladbach za Thurama tražiti oko 40 miliona funti, a ono što je zanimljivo, jeste da je ovaj perspektivni fudbaler sin francuske legende Liliana Thurama koji je svojevremeno igrao za Juventus, Barcelonu, Parmu...

Sa Liverpoolom se iz redova Borussije M'Gladbach od ranije povezuje i Denis Zakaria.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi