Senzacija iz Engleske: Klopp dobija posao života?
Foto: EPA

Navodno bi mogao napustiti Liverpool

Senzacija iz Engleske: Klopp dobija posao života?

Mediji u Engleskoj objavili su kako bi Liverpool mogao ostati bez Jurgena Kloppa.

Klopp se zahvaljujući odličnim rezultatima u posljednjim godinama prometnuo u jednog od najboljih trenera današnjice, a iako ima važeći ugovor s Liverpoolom, kao grom iz vedra neba pojavila se glasina o odlasku s Anfielda.

Englezi tvrde da su u Liverpoolu u strahu da bi mogli izgubiti Kloppa, naročito jer njemački strateg zasad odbija produžiti saradnju, a sve to zbog navodne želje za novim izazovom.

Za Kloppove zsluge je jako zainteresovan Njemački fudbalski savez (DFB) koji u njemu vidi idealno rješenje nakon što Joachim Low postane bivši, a vjeruje se kako bi posao na klupi Elfa za njega bio ujedno i kruna dosadašnje trenerske karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Takvu ponudu, navodi se, Klopp nikako ne bi odbio jer mu je san biti selektor svoje zemlje.

Već ranije Klopp je dao naslutiti da nema namjeru odraditi s Liverpoolom ugovor do kraja, što znači da bi cijeli posao mogao biti vrlo brzo a dosta toga ovisit će svakako i od aktuelne sezone. Ukoliko bi s Liverpoolom bio prvak, mogao bi mirne duše pozdraviti se i otići na klupu njemačke reprezentacije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

b20
Iskreno se nadam da će jednog dana i biti trener reprezentacije.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi