Klopp: Volimo naše navijače, ali nije smiješno, moraju prestati s tim

Navijač povrijedio Adriana

Klopp: Volimo naše navijače, ali nije smiješno, moraju prestati s tim

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp imao je šta da prigovori navijačima.

Liverpool je u 1. kolu Premier lige s 4:1 prošlog petka deklasirao Norwich, pa je u srijedu navečer na penale pobijedio Chelsea u finalu Superkupa Evrope u Istanbulu.

Međutim, navijač koji je utrčao prouzrokovao je povredu španskog golmana Adriana, koji je Kloppu bio prva opcija poslije povrede Alissona u prvom kolu. 

"Volimo naše navijače, nema sumnje, ali ako bi mogli prestati s tim. Igrali smo protiv Cityja i neko je potrčao na teren. Norwich, također. Nije smiješno. Poput djevojke u finalu Lige prvaka, ali je ona zaradila. Šta možemo učiniti?", pita se Klopp.

Sutra će Redsi gostovati Southamptonu i tražiti nastavak dobre serije.

"Prošla nam je godina bila teška. Ove sezone svi imamo podjednake šanse. Svi imamo isti posoao. Ne želim sada govoriti o tome. Southampton je jaka momčad i imali smo dovoljno vremena da ih analiziramo. Vidjeli smo im dvije predsezonske utakmice i imamo sve potrebne podatke".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nijemac je potvrdio da Naby Keita neće biti u kombinacijama za ovaj meč zbog povrede, a upitan je i nastup Adriana, pa bi šansu mogao dobiti 35-godišnji golman Andy Lonergan, koji je nedavno potpisao ugovor.

Pod uslovom da sutra debituje za Liverpool, Andy Lonergan bit će najstariji Englez koji će svoj premijerni debi održati u 21. stoljeću, star 35 godina i 302 dana.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Ma ko kog uleti u teren mjesec dana zatvora i kaznu da ga izuje iz cipela pa ce drugi put ostati kod kuce .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi