Neshvatljiv prizor iz svlačionice Liverpoola: Navijačima sada ništa nije jasno...

Zašto ne slave?

Neshvatljiv prizor iz svlačionice Liverpoola: Navijačima sada ništa nije jasno...

E. Škorić

Liverpool je osvojio Superkup pošto je u srijedu navečer u Istanbulu savladao Chelsea nakon penala.

Liverpool je tako u novu sezonu krenuo osvojivši trofej kojeg je Jurgen Klopp uistinu želio, ali jedna stvar zabrinjava navijače, a to je snimak igrača kada ulaze u svlačionicu nakon što su savladali rivala iz Londona.

Šta je tu čudno? Na snimku se vidi kako igrači Liverpoola nisu nimalo oduševljeni, tek blagi osmijesi na licima igrača, a Fabinho pokušava da ih malo trgne...

Malo veselja tek kada su se upalile kamere...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedostatak radosti neobjašnjiv je navijačima, no možda su Redsi jednostavno svjesni da je to ipak manje važna titula naspram one o kojoj maštaju (Premier liga) ili one koju su osvojili krajem prošle sezone (Liga prvaka).

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

hr hb
.
0 4
Gaston
E jbg Skoricu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi