Klopp 'za džaba' dovodi zvijezdu Valencije na Anfield?

Liverpool se pojačava

Klopp 'za džaba' dovodi zvijezdu Valencije na Anfield?

Jurgen Klopp će na ljeto krenuti u misiju osvježavanja ekipe i sklapanja tima koji bi u narednoj sezoni trebao biti konkurentniji za vodeće pozicije.

Engleski mediji pišu da je na meti Liverpoola Sofiane Feghouli, sjajni 26-godišnji fudbaler Valencije za kojeg se zanimaju još neki veliki evropski klubovi.

Navodno, reprezentativac Alžira ima veliku želju da sarađuje sa Jurgenom Kloppom i trenutno je najbliži odlasku na Anfield.

Ono što je dobro za Liverpool je činjenica da Feghouliju na ljeto ističe ugovor sa Valencijom, pa bi se u Liverpool mogao preseliti bez obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Liverpool je za sljedeću sezonu već angažovao Joela Matipa iz Schalkea i Marka Grujića iz Crvene zvezde.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi