Klopp: Zar opet taj Napoli

Solidna grupa za Redse

Klopp: Zar opet taj Napoli

E. Čaušević

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp, poručio je da je zadovoljan izvlačenjem grupa za novu sezonu Lige prvaka.

Liverpool u ovoj sezoni brani titulu prvaka Evrope i poprilično dobro su prošli što se tiče protivnika u grupnoj fazi. Redsi će u grupi igrati s Napolijem, Salzburgom i Genkom.

No, nevjerovatno je što će Liverpool ponovo biti u grupi s Napolijem koji ih je itekako namučio prošle sezone. Također, Napoli je tim koji nekako prati Kloppa jer su timovi koje je vodio ovaj stručnjak dosta često igrali protiv italijanske ekipe.

"Zar opet taj Napoli. Ne znam koliko puta sam vodio tim protiv Napolija, ali očito je da su oni dobra i iskusna ekipa. Prošle godine Alisson nas je spasio od ispadanja protiv njih. Eto oni su nas zamalo izbacili još u grupnoj fazi, a mi smo na kraju osvojili trofej", rekao je Klopp i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Što se tiče Salzburga i Genka mnogi odmah misle da su te neke male ekipe, ali to nije tako. Oni imaju mlade timove koji su željli uspjeha i bit že zanimljivo igrati protiv njih. Ovo nije lagana grupa, ali mogli smo i dosta gore proći".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Ma daj ne brabonjaj, jedna od laksih grupa i ti sad nesto pametujes.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi