Klopp zatražio raskid ugovora sa Borussijom!

Vrijeme je za razlaz?

Klopp zatražio raskid ugovora sa Borussijom!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da je Jurgen Klopp odlučio ponuditi ostavku na mjestu šefa stručnog štaba Borussije Dortmund.

Sjajni trener ove sezone bilježi jako loše rezultate sa Borussijom, pa se nagađa da je to osnovni razlog zbog čega se Klopp odlučio na ovakav potez.

Klopp je od predsjednika Hansa-Joachima Watzkea zatražio raskid ugovora sa Borussijom, klubom u koji je stigao 2008. godine iz Mainza, piše njemački Bild.

Sa Dortmundom je Klopp dva puta osvajao titulu prvaka u Njemačkoj, a najveći evropski uspjeh je finale Lige prvaka 2013. godine, kada ih je Bayern kasnim golom Robbena savladao sa 2:1.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Karizmatični trener ima brojne ponude iz klubova širom Evrope, a mediji ga najviše 'sele' na Otok.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije