Klopp zbog Lallane mijenja formaciju Liverppoola?

Engleski fudbaler još uvijek povrijeđen

Klopp zbog Lallane mijenja formaciju Liverppoola?

Njemački stručnjak Jurgen Klopp vjerovatno će u narednoj utakmici promijeniti formaciju Liverpoola.

Razlog tome je Adam Lallana koji je još uvijek povrijeđen i bez kojeg Liverpool ne može postići pogodak.

Lallana je do sada propustio dva meča ove sezone i to protiv Manchester Uniteda i Southamptona, a oba puta rezultat je bio 0:0.

Ipak, Klopp ne smatra da je odsustvo Lallane glavni krivac zašto Liverpool na tim mečevima nije postigao gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mečevi protiv Manchester Uniteda i Southamptona su bili potpuno drugačiji. Ne možete ih porediti. Svi znamo da je Lallana sjajan igrač i da je veoma bitan za nas, ali ne vrti se sve oko njega. Ne znam mogu li ponovo izvesti istu formaciju na teren. Imamo još nekoliko fudbalera koji su se žalili na povrede tokom sedmice i mislim da ću veoma kasno donijeti odluku oko formacije", rekao je Klopp.

Podsjetimo da meč Liverpoola i Sunderlanda počinje od 16.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi