Objelodanjena lista sedmičnih zarada igrača Liverpoola

Ko najviše zarađuje na Anfieldu?

Objelodanjena lista sedmičnih zarada igrača Liverpoola

D. Vejo

Jedan engleski časopis stigao je u posjed dokumenta u kojem stoji koliko fudbaleri Liverpoola zarađuju na sedmičnom nivou. 

Mnogo se špekulisalo o tome kako je James Milner najviše zarađuje sedmično u Redsima. Ali, lako se čovjek prevari. Najplaćeniji bez premca je Christian Benteke.

Naime, njegova sedmična zarada iznosi vrtoglavih 140.000 funti što ga dovodi na prvo mjesto. Iza njega su Daniel Sturridge sa zaradom od 120.000 funnti dok je na trećem mjestu Henderson sa primanjima od 100.000 funti sedmično.

Iznenađujuća činjenica je i to da Lucas Leiva zarađuje više od Coutinhoa. Najmanju platu u Liverpoolu ima Teixeira sa 5.000 funti sedmično.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi