Kloppovo upozorenje Jorgandžijama šta ih čeka u revanšu

Liverpool izgubio protiv Atletica

Kloppovo upozorenje Jorgandžijama šta ih čeka u revanšu

Admin Čaušević

Liverpool je nakon dugo vremena pao bez ispaljenog metka. Redsi nisu uputili niti jedan šut u okvir gola protiv Atletica te su na kraju izgubili s 1:0. 

Hrabri i borbeni Atletico je srušio evropskog i svjetskog prvaka svojim specijalitetom - čvrstom odbranom i golom iz prekida. Pobjednika je odlučio Saul na samom početku meča.

Imali su Redsi posjed lopte, uspjevali su doći do posljdnje trećine terena bez većih problema, ali završnica je izostala. Jan Oblak je meč okončao bez ozbiljne intervencije.

Ipak, u ovom dvomeču ništa nije gotovo. Jorgnadžije moraju preživjeti u paklu Anfield Roada, tvrđave gdje se u posljednje vrijeme loše provode sve ekipe. Na to ih je upozorio i Juergen Klopp.

"Naši ljudi će biti spremni. Dobrodošli na Anfield. Ništa nije gotovo", kazao je njemački stručnjak."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Za mene ni smo izgubili. Ovo je tek prvo poluvrijeme. Rezultati je 1:0, to je sve. Morate biti i vrlo dobar sudija u ovakvoj atmosferi jer već u prvih pola sata njihova tri igrača su padala na zemlju, ne znam zbog čega."

Revanš između ova dva tima igra se 11. marta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

public_agent
Možete da plačete koliko hoćete ali Liverpool je zaustavljen i ja sam siguran da je za njega ovo kraj ?
4 6
Hakkinen
Neka pobijedi bolji ali za mene koji pratim i volim fudbal A.Madrid igra ANTI fudbal. Samo zbog onakvog načina igre gdje nema nikakvog žara fudbalskog volio bih da ih " razgule" na Anfild-u.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi