8

Komentari (8)

Hakkinen
Neka pobijedi bolji ali za mene koji pratim i volim fudbal A.Madrid igra ANTI fudbal. Samo zbog onakvog načina igre gdje nema nikakvog žara fudbalskog volio bih da ih " razgule" na Anfild-u.
Nele.
Vala oaj Simeone ubija fudbal, gade mi se gledat, zato bi volio da ih Liverpul razbije u revansu.
public_agent
Možete da plačete koliko hoćete ali Liverpool je zaustavljen i ja sam siguran da je za njega ovo kraj ?
Luck1946
Ja ne vjerujem da sam jedino ja vidio da je korneru iz kojeg je atletiko poveo prethodio aut koji je dodijeljen atletiku iako je Morata izbazio loptu van terena
Konj konjski
seyof1
sudija podleg'o pritisku navijaca. pucajte minuse koliko hocete ali bar dvije tri sporne situacije je dosudio u korist atletica 1 moze svirati penal na manea od vrsaljka 2 zaustavlja napad liverpoola jer lezi igrac atletika na sredini terena 3 salah cisto uzima loptu pokraj linijskog sudije koji nista ne signalizira a sudija s centra svira faul... ne umaljujem pobjedu atletika gol je bio cist jer je fabinho "dodao" loptu ali mislim na anfildu da ce ih liverpool razguliti
Konj konjski
Nisam gledao citavu utakmicu ali sam vidio situaciju za penal i to nema sanse da je penal.Za ostale dvije ne znam.
seyof1
ma nebitno, nisam rekao da je trebao suditi penal nego da je mogao, ako si gledao poslije utakmice emisiju gdje i onaj "strucnjak" za VAR i sudjenje kaze i sam da je mogao cisto svirati penal ali isto tako da nije u redu je jer kao to je tzv "siva zona" gdje momenti odlucuju. mozda nisam ni ja 100% objektivan jer navijam za liverpool odaaaaaaaaaaaaavno ali mislim da je sudija malo vise bio naklonjen atleticu. st je tu je vidjet cemo poslije revansa jesu li zasluzili da prodju jedni ili drugi ;-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.