Klose odbio Tottenham da ispoštuje Lazio

Klose odbio Tottenham da ispoštuje Lazio

Edmir Škorić

Lazijev napadač Miroslav Klose otkrio je kako ga je u finišu ljetnog prijelaznog roka pokušavao dovesti londonski Tottenham.

Iskusni njemački napadač (34) imao je ponude Spursa, no odlučio je biti vjeran Rimljanima s kojima je potpisao ugovor do ljeta 2014. godine.

 

"Tottenham me tražio, ali sam potpisao za Lazio do 2014.godine i namjeravam ispoštovati taj dogovor", kazao je Klose, koji je za Njemačku u 124 nastupa postigao 64 gola, za Sportal.it.

 

U ovom trenutku trener Spursa Andre Villas-Boas ima samo dva napadača u konkurenciji (Emmanuel Adebayor i Jermaine Defoe), te nije uspio dovesti Clinta Dempseyja, a nakon toga ni Klosea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Klose igra zajedno sa našim reprezentativcem Senadom Lulićem kod bh. stručnjaka Vladimira Petkovića, a prije je igrao za Werder i Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.