Klub ga nije predstavio, ali fotografija iz svlačionice otkriva gdje je Zakarić

Nedavno se razišao sa Partizanom

Klub ga nije predstavio, ali fotografija iz svlačionice otkriva gdje je Zakarić

Bh. reprezentativac Goran Zakarić poslije raskida saradnje sa Partizanom odlučio je svoju karijeru nastaviti u Rumuniji.

Gotovo cijelo ljeto Zakarić nije trenirao s prvim timom Partizana i bilo je samo pitanje kada će napustiti beogradski klub, a kada se to početkom septembra i dogodilo, snašao se vrlo brzo.

Njegovo naredno odredište bit će Rumunija, tačnije tamošnja Craiova za koju već od ranije igra Elvir Koljić, međutim ono što je interesantno, jeste da ga ovaj klub na zvaničnim stranicama još nije ni predstavio kao svoje novo pojačanje.

Trener Victor Piturca otkrio je prije nekoliko dana kako se za Zakarića i dalje čeka zeleni karton iz FIFA-e, a da je samo pitanje vremena kada će se i zvanično voditi kao fudbaler Craiove svjedoči i fotografija koju su sinoć objavili rumunski mediji.

Naime, nakon pobjede ostvarene nad Viitorul Constantom (3:1) u svlačionici se mogao vidjeti i Zakarić koji je zajedno s Koljićem i društvom znao proslaviti vrijedan trijumf.

U Craiovi je inače prava 'ex-yu' kolonija. Pored Koljića i Zakarića tu su Ivan Martić, Renato Kelić, Uroš Ćosić...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi